Rolstoel taxi

alcmaria
Als één van de weinige taxibedrijven in de omgeving van Alkmaar beschikt Alkmaarse Taxicentrale tevens over een rolstoelbus voor uw rolstoelvervoer.

Wij kunnen u brengen naar bijvoorbeeld het ziekenhuis, danwel naar iedere andere bestemming die u heeft te bereiken met een niet-opklapbare rolstoel.
U kunt onze rolstoelbus bestellen voor ritten tegen contante betaling, maar wij kunnen ook het vervoer verzorgen indien u toestemming heeft van uw zorgverzekeraar om op rekening te rijden.

Wel vragen wij u om bijzondere ritten/bestemmingen en/of in geval van bijzondere dagen of tijden op tijd te bestellen om teleurstelling met betrekking tot de beschikbaarheid van een rolstoelbus te voorkomen.

Ook in geval van bijzondere afmetingen van de rolstoel, verzoeken wij u dit tijdens het bestellen aan te geven!
Onze tarieven voor het rolstoelvervoer zijn zeer gunstig ten opzichte van de tarieven van veel van onze concurrenten op dit gebied!
Dus twijfel niet langer en bestel ook uw rolstoeltaxi bij Alkmaarse Taxiservices! De chauffeurs zijn extra opgeleid in het omgaan met Rolstoelgebonden personen en het vervoer hiervan. De rijstijl van deze chauffeurs is dermate aangepast aan het specifieke vervoer dat er altijd getracht wordt dat u oneffenheden of drempels in de weg niet of nauwelijks waarneemt in uw rolstoel.

Als u rolstoelgebonden bent is Alkmaarse Taxicentrale de juiste keuze om veilig en comfortabel zittend in uw rolstoel vervoerd te worden.