Over ons

alcmaria Taxi Alcmaria is in 2006 ontstaan uit 2 kleine jonge zelfstandige taxibedrijven, te weten taxi Oranje en taxi Alcmaria (voorheen taxi Kennemerland). Na de samenvoeging werd besloten de naam Alcmaria te handhaven.

De afgelopen jaren heeft ons bedrijf steeds meer naam en faam gekregen onder steeds meer klanten, vanwege goede ervaringen van onze klanten met onze kwaliteit van vervoer, onze betrouwbaarheid qua aanrijdtijden en onze goede service. Inmiddels behoort Taxi Alcmaria tot één van de marktleiders in de regio met betrekking tot particulier en (klein-)zakelijk vervoer.

Overname Taxi Raat

De laatste ontwikkeling is dat wij Taxi Raat uit Schoorl hebben overgenomen op 1 februari 2014. Ondanks deze wijziging voor de klanten in Bergen en Schoorl van voorheen Taxi Raat, zullen dezelfde vertrouwde chauffeurs deze klanten blijven bedienen met dezelfde mate van service die zij gewend zijn of zelfs nog beter.

Overname Alkmaarse Taxicentrale

Begin 2014 hebben wij tevens naam, telefoonnummer en website overgenomen van de Alkmaarse Taxicentrale aangezien de vorige eigenaar gestopt is met zijn taxi-activiteiten in Alkmaar. Ook deze klanten heten wij dus van harte welkom binnen ons bedrijf en we zullen onze uiterste best doen om dezelfde service te blijven waarborgen die zij ook van Alkmaarse Taxicentrale gewend waren.

Onze chauffeurs

De chauffeurs van Alkmaarse Taxicentrale zijn allen zeer ervaren chauffeurs met een uitstekende stratenkennis. Dienstverlening, representativiteit, service, hulpvaardigheid en vriendelijkheid zijn begrippen die door hen als vanzelfsprekend worden beschouwd. Zij zullen altijd hun best doen om u op een prettige of gezellige manier veilig van vertrek tot bestemming te brengen.