Tarieven

Eind 2011 is er een nieuwe wettelijke tariefstructuur voor taxi’s ingevoerd. Inmiddels passen wij dit nieuwe tarief toe in onze taxi’s. De nieuwe tariefstructuur ziet er als volgt uit en is een combinatie tussen afstand en tijd (duur van de rit):

Soort taxivervoer Starttarief Per kilometer Per minuut
Personenauto (max. 4 pers.) € 3,29 € 2,42 € 0,40
Busje (5 tot 8 pers.) € 6,69 € 3.05 € 0,46

Schiphol tarief

Vanaf diverse vertrekplaatsen hebben wij vastgestelde schipholtarieven voor zowel enkele reis als heen- en-weer (retour). Om gebruik te kunnen maken van deze speciale tarieven dient u in principe wel minimaal 12 uur van tevoren de rit te reserveren.
* De schiphol tarieven gelden voor t/m 4 personen. Bij meerdere personen geldt een ander tarief

Enkele schipholtarieven

Van of naar Enkele reis Retour
Alkmaar € 75,- € 150,-
Bergen € 85,- € 170,-
Bergen aan zee € 95,- € 190,-
Egmond € 95,- € 190,-
Heerhugowaard € 90,- € 180,-
Heiloo € 75,- € 150,-
Schoorl € 95,- € 190,-

Speciale tarieven:

Indien u op regelmatige basis van een taxi gebruik maakt voor lange(re) ritten is het bij ons ook mogelijk hiervoor een vaste reductieprijs af te spreken. Neemt u hiervoor contact op met ons.

Ook kan het zijn dat u voor een bepaalde gelegenheid een grotere vervoersopdracht heeft waarbij bijvoorbeeld meerdere taxi’s nodig zijn en/of op meerdere momenten gedurende een dag of enkele dagen van taxi(‘s) gebruik wordt gemaakt. In zo’n geval is het ook mogelijk het totale vervoer voor een van tevoren vastgesteld bedrag uit te voeren.

Ook hiervoor kunt u van tevoren overleggen met een centralist of per e-mail een offerte opvragen.